TopOrtho Nijverdal

TopOrtho Nijverdal Nijkerkendijk 38/20
7442 LS Nijverdal

T: 0548-61 26 47
E: nijverdal@toportho.nl
Maandag t/m vrijdag
08:15 - 17:00

Telefonisch bereikbaar
Dagelijks van 08:15 - 12:15 uur - 13:30 - 17:00 uur

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Een gezonde en mooie lach brengt je verder

Rechte tanden en goed passende kiezen zijn niet alleen mooi, zij zorgen er ook voor dat je goed kunt ademen, bijten, kauwen, praten en poetsen. Dit is erg belangrijk voor de gezondheid. Een fraai gebit en een mooie lach dragen bovendien veel bij aan de uitstraling en het zelfvertrouwen. Daarom streeft het team van TopOrtho Nijverdal de hoogst mogelijke kwaliteit na in orthodontiebehandelingen.

Prettige praktijkruimte en goede communicatie

TopOrtho Nijverdal is gevestigd in Medisch Centrum Nijverdal en behandelt patiënten uit de hele regio. Van Nijverdal, Rijssen en Raalte tot Ommen en Wierden. Gedurende hun behandeling komen patiënten regelmatig langs voor controles. Daarom is er bij de inrichting van de praktijk over nagedacht wat mensen nodig hebben om zich prettig te voelen. Ook vindt het team goede communicatie met de patiënt belangrijk.

Patiënt centraal

Ons ervaren team werkt aan een helder doel: de patiënt een gezonde en mooie glimlach geven. Hiertoe hanteren we hoge kwaliteitsnormen en gebruiken we moderne technieken en excellente materialen. Onze teamleden luisteren goed naar de hulpvraag en stellen een individueel behandelplan op, op basis van de vorm en functie van het gebit en de gezichtsontwikkeling. In dit plan beschrijven wede te gebruiken technieken het stappenplan dat nodig is. Dit alles wordt uitgelegd aan de patiënt. Daarna volgt de behandeling.

Voor alle leeftijden

Een orthodontiebehandeling is op elke leeftijd mogelijk, al is de beste behandelperiode tussen de 10 en 15 jaar. wij ziet het liefst kinderen vanaf groep 7, als de wisseling van tanden en kiezen vordert. Dan kan de kaakgroei worden beïnvloed en kunnen ze de ruimte benutten die vrijkomt tijdens het wisselen. Bij vragen over bijvoorbeeld functionele of esthetische problemen is het altijd aan te raden om een gespecialiseerde orthodontist in te schakelen. Die kan beoordelen hoe de tanden of kiezen staan en of een beugel wenselijk is. Bij TopOrtho Nijverdal krijgt iedereen een eerlijk advies, ook als een beugel niet nodig is.

Optimale focus op de patiënt en de behandeling

Sinds 2014 werkt de praktijk onder het TopOrtho-label samen met een aantal andere Nederlandse orthodontiepraktijken. Activiteiten en processen zoals de administratie, kwaliteitsmanagement, automatisering, technieken, protocollen, inkoop, werving en bijvoorbeeld de website worden gemeenschappelijk georganiseerd. Dat geldt ook voor het volgen en ontwikkelen van trainingsprogramma’s en intercollegiale kennisuitwisseling. Hierdoor is er optimale aandacht voor kwaliteit en kan het team zich voor de volle 100 procent concentreren op de patiënt en het vak.

Gerben Hollema
Tandarts directeur
BIG: 19021603202
Coba van Nuenen
Orthodontie assistent
Corine Ekkel
Orthodontie assistent
Dianne Legtenberg
Orthodontie assistent
Dinja Meulman
Orthodontie assistent
Ester Wansleeben
Praktijkmanager
Gertrud Nijland
Orthodontie assistent
Jacqueline Even
Sterilisatie assistent / receptiemedewerker
Javier Sánchez-Pajares
Tandarts (differentiatie orthodontie)
BIG: 69920537802
Kelly Post
Receptiemedewerker
Manon Siemerink
Orthodontie assistent
Marian Leusink
Orthodontie assistent
Marian van den Berg
Receptiemedewerker
Marlou Sok
Orthodontie assistent
Metta Jansen
Receptiemedewerker
Nikola Marko
Orthodontist
BIG: 69918051002