Facturen

We besteden onze tijd het liefst aan onze patiënten. Daarom hebben we het gespecialiseerde bedrijven Famed en Netpoint ingeschakeld om onze declaraties af te handelen. Op elke factuur staan een notanummer en -datum, een referentienummer en een uiterste betaaldatum vermeld. Ook ziet u een overzicht van de uitgevoerde verrichtingen.

Factuur controleren

Met behulp van de codes op de nota kunt u desgewenst in de tarievenlijst controleren of de verrichtingen en bedragen op uw nota juist zijn.

Vragen over uw factuur

  • Famed:
    Eventuele vragen over uw factuur kunt u stellen via notavanfamed.nl. Hier kunt u inloggen met uw notanummer. Het Contactcenter van Famed is bereikbaar op werkdagen van 08.00-18.00 uur via telefoonnummer 0900-0885 . Voor het aanvragen van een nieuw origineel van een nota belt u met 0900-0882. Voor de nota’s gelden de betalingsvoorwaarden van Famed. Famed is wettelijk gerechtigd om de benodigde maatregelen te nemen om openstaande bedragen te incasseren.
  • Netpoint:
    Via de website uwdeclaraties.nl van Netpoint kunt u al uw vragen stellen. De veel gestelde vragen vindt u in de linkerkolom op de pagina. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Netpoint met het contactformulier.

Links: