Insignia

Insignia is een computergestuurd systeem: digitale behandelplanning wordt gecombineerd met speciaal vervaardigde beugels en draden, aangepast aan uw persoonlijke gebitsanatomie. Het proces is eenvoudig. Na een eerste onderzoek maakt de orthodontist een gebitsafdruk voor het Insignia Smile Design laboratorium. De geavanceerde beeldvormingssoftware maakt een driedimensionale weergave van je gebit. Vervolgens worden je beugel(s) en draden speciaal op maat vervaardigd.

Geavanceerde technologie

Alle facetten worden precies berekend. Daardoor worden elementen optimaal verplaatst, zijn minder bezoeken aan de praktijk nodig zijn en is het comfort uitzonderlijk. Omdat de behandeling voor 100% op de persoon wordt ontworpen, hoeven patiënten de beugel vaak minder lang te dragen dan bij ‘gewone’ beugelbehandelingen.

Snelle, comfortabele behandeling

Je  kunt het eindresultaat al bekijken voor de behandeling begint. Door gebruik te maken van de 3D-weergave van de exacte stand van je gebit, berekent Insignia de optimale orthodontische behandeling. Je kunt heel precies de juiste boog en breedte bekijken van de beste glimlach die speciaal is aangepast aan je gelaatstrekken. Anders dan kant-en-klare beugels en draden, maakt een behandelplan dat met Insignia ontwikkeld is een nauwkeurige detaillering mogelijk. Dit zorgt voor een snel, nauwkeurig en voorspelbaar resultaat.