Aligner open dag

TopOrtho Woerden | Dinsdag 6 juni

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze aligner open dag! Meld je aan en laat je op dinsdag 6 juni door onze speciaal opgeleide professionals adviseren over een onzichtbare beugel.

De voordelen van een onzichtbare beugel:

 • Zit comfortabel
 • Snel resultaat
 • Geen verwijzing nodig
 • Nauwelijks zichtbaar
 • Gemakkelijk schoon te houden
Aligners zijn een mooie oplossing voor iedereen die rechte tanden wil, zonder een zichtbare slotjesbeugel!
Angelo Palper, orthodontist TopOrtho Woerden

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaat de behandeling in z'n werk?

  Tijdens je eerste afspraak op de praktijk kijkt de orthodontist of de Invisalign-beugel geschikt is voor jouw gebit. Ook wordt er in sommige gevallen een digitale 3D-scan of afdruk gemaakt. De orthodontist maakt daarna jouw behandelplan. Dit behandelplan bevat alle stappen die nodig zijn om jouw gebit in de juiste positie te krijgen. Met behulp van speciale technologie worden vervolgens de doorzichtige aligners gemaakt.

  Voor iedere stap ontvang je een aligner. Deze aligners schuiven je tanden en kiezen stukje bij beetje in de gewenste positie. Zo wordt de stand van je gebit steeds verder gecorrigeerd. De aligners draag je 22 uur per dag. Alleen met eten, drinken en tandenpoetsen doe je ze uit.

  Tussendoor kom je een aantal keer voor controle op de praktijk. De orthodontist controleert dan of de behandeling goed verloopt en voert correcties tussentijds uit.

 • Hoe lang duurt de behandeling?

  De behandeling duurt tussen de zes maanden en twee jaar. De behandelduur hangt af van de grootte van de correctie en of de beugel genoeg wordt gedragen.

 • Doet de Invisalign-beugel pijn?

  Bij iedere nieuwe aligner kunnen je tanden en kiezen wat gevoelig worden. De aligner zit dan namelijk weer strakker. Na een paar dagen heb je hier geen last meer van.

 • Wat kost de behandeling?

  De kosten van de aligner-behandeling hangen af van de grootte van de correctie. Wanneer slechts enkele tanden of kiezen worden verplaatst, kost de behandeling gemiddeld €2000. Gaat het om een grotere correctie, dan kost de behandeling gemiddeld €3500 à €4000.

  Na het eerste consult op de praktijk ontvang je van ons een kostenbegroting. Zo weet je van tevoren hoeveel de behandeling jou gaat kosten.

 • Wordt de behandeling vergoed door de verzekeraar?

  Orthodontie wordt meestal niet vergoed vanuit de basisverzekering (ook niet bij kinderen tot 18 jaar). Wel kun je een aanvullende verzekering voor orthodontie afsluiten. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en polis. Afhankelijk van de gekozen verzekering wordt bij de Invisalign-beugel ongeveer €1000 tot €2500 vergoed. Lees meer over een aanvullende verzekering.

1
Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over Invisalign of de open dag?
Stuur dan een e-mail naar woerden@toportho.nl
of neem telefonisch contact op via 0348-482729.
Wij helpen je graag!

2
Over ons

Wil je meer weten over onze praktijk? Neem dan een kijkje op onze praktijkpagina! Hier vind je meer informatie over TopOrtho Woerden, onze behandelaren, behandelingen en meer!