Onzichtbare beugel

Er bestaan twee soorten ‘onzichtbare’ beugels: Invisalign en Orthocaps. Let wel: aan alle beugels zitten voor- en nadelen. Onze TopOrtho-specialisten helpen jou graag met het maken van de juiste keuze.

INVISALIGN

Wil je iets laten doen aan de stand van je tanden, maar liefst zo min mogelijk zichtbaar? Dan is de doorzichtige Invisalign-beugel wellicht iets voor jou. Hiermee werk je naar een mooie glimlach toe, met behulp van ultradunne, doorzichtige hoesjes ofwel aligners om de tanden. Deze vervangt u om de twee weken door nieuwe. Telkens als je een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal je gebit geleidelijk – stapje per stapje, week na week – verschuiven naar de gewenste positie.

GEMAKKELIJK EN COMFORTABEL
Een Invisalign-behandeling past simpel en makkelijk in je dagelijks leven, zonder dit overhoop te gooien. De aligners zijn doorzichtig en vallen helemaal niet op wanneer je ze draagt. Er zijn geen metalen slotjes of draden, dus je hebt geen last van mogelijke mondirritaties. De aligners zijn comfortabel om te dragen en worden uitgenomen om te eten, te drinken of de tanden te poetsen en te flossen. Bij een belangrijke afspraak, kun je ze desgewenst voor een korte tijd uitnemen.

ORTHOCAPS

Orthocaps is een ‘onzichtbare’ methode om de tanden te corrigeren. De Orthocaps-behandeling bestaat uit een reeks van vrijwel onzichtbare en uitneembare aligners die je om de twee weken vervangt door een nieuwe set.

BEHANDELING OP MAAT
Elke aligner is op maat gemaakt, alleen voor jouw gebit. Telkens als je een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal je gebit geleidelijk verschuiven – stapje voor stapje, week na week – naar de gewenste positie die we met jou hebben bepaald.

Zie ook: www.orthocaps.com