TopOrtho Bergen op Zoom

TopOrtho Bergen op Zoom Erasmuslaan 2
4615 AB Bergen op Zoom

T: 0164 - 21 10 15
E: bergenopzoom@toportho.nl
Maandag t/m donderdag
08.15 - 12.30 / 13.00 - 16.30

Telefonisch bereikbaar ma t/m do
08.30 - 12.00 / 13.00 - 16.00

Telefonisch bereikbaar vr
08.30 - 10.30

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Een gezonde en mooie lach brengt je verder

TO Bergen op Zoom -09Een regelmatig gebit is belangrijk voor de gezondheid. Rechte tanden en goed passende kiezen zorgen ervoor dat je goed kunt bijten, kauwen, praten, lachen en poetsen. En natuurlijk draagt een fraai gebit ook bij aan het zelfvertrouwen. Een gezonde en mooie lach brengt je verder.

Specialist

De effecten van een gebitsregulatie worden nogal eens onderschat, het is veel meer dan het aanmeten van een beugel. Ons team is geheel gespecialiseerd in orthodontiebehandelingen. Op een gestructureerde en doelmatige manier verzorgen we een behandeling die het beste bij de patiënt en zijn of haar gebit past. Daardoor zijn kinderen én volwassenen achteraf altijd erg blij dat ze een beugel gedragen hebben. Dit gold zelfs voor de oudste patiënt die we tot op heden hebben gehad, een mevrouw van 73!

een begrip in de regio

TopOrtho Bergen op Zoom is al 30 jaar een begrip in de regio. Veel patiënten komen hier door mond-op-mondreclame. Ook uit bijvoorbeeld Tholen, Woensdrecht en zelfs Roosendaal. Regelmatig behandelen we de ‘tweede generatie’: kinderen van wie de ouders nog altijd plezier hebben van hun beugelbehandeling. We zijn samen trots op elke nieuwe glimlach, dat verveelt nooit. Wat ook mooi is, is dat iedereen zich hier welkom voelt en weet dat je bij ons kunt rekenen op kwaliteit.

Voor een behandeling door de orthodontist is geen verwijsbrief van de tandarts nodig. Het is altijd verstandig om je gebit te laten beoordelen. Is een beugel niet noodzakelijk, dan zeggen we dat ook. Het liefst zien we kinderen vanaf groep 7. Alleen in extreme gevallen moeten we eerder ingrijpen. Bij kinderen in groep 7 vordert de wisseling en vindt groei van de kaken plaats. Deze kaakgroei kunnen we beïnvloeden met apparatuur.

Motivatie en samenwerking

TO Bergen op Zoom -07We volgen de ontwikkelingen op zijn vakgebied op de voet en werkt volgens de modernste technieken. Samenwerking is belangrijk bij orthodontie. Met de patiënt, binnen het team en ook met de andere praktijken in de TopOrtho-groep. Je bouwt samen met de patiënt en je team aan iets moois, en zorgt daarbij voor de best mogelijke voorlichting en service.

Met de andere TopOrtho-praktijken hebben we onze krachten gebundeld voor alle zaken die voor elke orthodontiepraktijk van belang zijn: van kwaliteitsmanagement, automatisering, technieken en protocollen tot administratie, werving en bijvoorbeeld de website. Ook volgen we samen trainingsprogramma’s. Zo blijven we scherp op kwaliteit en nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren.

pATIËNTENTEVREDENHEID

Wij vinden het erg belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn over onze zorg. Daarom voeren we regelmatig een tevredenheidsenquête uit onder onze patiënten. Hierdoor kunnen we continue bijsturen en verbeteren.

Anita Kloet
Orthodontie assistent
Antoanela Stoicescu
Tandarts voor orthodontie
BIG: 59911077002
Astrid van der Borght
Balie assistente
Helène Jansen
Orthodontie assistent
Linda Rosema
Orthodontie assistent
Marielle Verburg
Sterilisatie assistent
Marjolein Franken
Orthodontie assistent
Mieke Harinck
Officemanager
Mónika Kovács
Orthodontist
BIG: 99916565302
Petra Stam
Orthodontie assistent
Suleika Penning
Orthodontie assistent

Beschikbare vacatures

Orthodontist Bergen op Zoom

Voor Top Ortho Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een orthodontist, dagen in overleg. WIE ZOEKEN WIJ: BIG geregistreerde en in het specialisten register ingeschreven orthodontisten Een correcte titer bepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest) Zowel startend als ervaren orthodontisten zijn van harte welkom Communicatief… Lees verder