Invisalign open dag

TopOrtho Nijverdal | Maandag 24 april

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Invisalign open dag! Meld je aan en laat je op maandag 24 april door onze tandarts voor orthodontie Javier Sanchez Pajares adviseren over Invisalign. Je ontvangt kosteloos een 3D-scan, consult én behandelplan!

Kun je 24 april niet aanwezig zijn? Neem dan contact op met de praktijk om op een datum dat jou uitkomt een afspraak te maken!

De voordelen van Invisalign:

 • Zit comfortabel
 • Geen verwijzing nodig
 • Snel resultaat mogelijk
 • Nauwelijks zichtbaar
 • Bekijk het resultaat voorafgaand aan de behandeling via een 3D-scan
Tijdens de open dag kom je erachter of een onzichtbare beugel van Invisalign beugel iets voor jou is. Door middel van een 3D-scan laat ik je zien hoe je gebit er na de behandeling uit kan komen te zien!
Javier Sanchez Pajares, tandarts voor orthodontie TopOrtho Nijverdal

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaat de behandeling in z'n werk?

  Tijdens je eerste afspraak op de praktijk kijkt de orthodontist of de Invisalign-beugel geschikt is voor jouw gebit. Ook wordt er een digitale 3D-scan of afdruk gemaakt. De orthodontist maakt daarna samen met Invisalign jouw behandelplan. Dit behandelplan bevat alle stappen die nodig zijn om jouw gebit in de juiste positie te krijgen. Met behulp van speciale technologie worden vervolgens de doorzichtige aligners gemaakt.

  Voor iedere stap ontvang je een aligner. Deze aligners schuiven je tanden en kiezen stukje bij beetje in de gewenste positie. Zo wordt de stand van je gebit steeds verder gecorrigeerd. De aligners draag je 22 uur per dag. Alleen met eten, drinken en tandenpoetsen doe je ze uit.

  Tussendoor kom je een aantal keer voor controle op de praktijk. De orthodontist controleert dan of de behandeling goed verloopt en voert correcties tussentijds uit.

 • Hoe lang duurt de behandeling?

  Een beugelbehandeling met Invisalign duurt tussen de zes maanden en twee jaar. De behandelduur hangt af van de grootte van de correctie en of de beugel genoeg wordt gedragen.

 • Doet de Invisalign-beugel pijn?

  Bij iedere nieuwe aligner kunnen je tanden en kiezen wat gevoelig worden. De aligner zit dan namelijk weer strakker. Na een paar dagen heb je hier geen last meer van.

 • Wat kost de behandeling?

  De kosten van een Invisalign beugelbehandeling hangen af van de grootte van de correctie. Wanneer slechts enkele tanden of kiezen worden verplaatst, kost de behandeling gemiddeld €2000. Gaat het om een grotere correctie, dan kost de behandeling gemiddeld €3500 à €4000.

  Na het eerste consult op de praktijk ontvang je van ons een kostenbegroting. Zo weet je van tevoren hoeveel de behandeling jou gaat kosten.

  Minimaal 43% korting op TopOrtho
  Dankzij onze samenwerking met Invisalign krijg je maar liefst minimaal 43% korting op de techniekkosten*. Deze korting geldt voor iedereen die kiest voor een Invisalign beugel bij TopOrtho. Je bent bij ons dus altijd voordelig uit!

  *De korting geldt alleen op de techniekkosten en niet op de totale behandeling. Techniekkosten zijn de kosten voor het maken van de aligners.

 • Wordt de behandeling vergoed door de verzekeraar?

  Orthodontie wordt meestal niet vergoed vanuit de basisverzekering (ook niet bij kinderen tot 18 jaar). Wel kun je een aanvullende verzekering voor orthodontie afsluiten. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en polis. Afhankelijk van de gekozen verzekering wordt bij de Invisalign-beugel ongeveer €1000 tot €2500 vergoed. Lees meer over een aanvullende verzekering.

1
Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over Invisalign of de open dag?
Stuur dan een e-mail naar nijverdal@toportho.nl
of neem telefonisch contact op via 0548 – 612 647.
Wij helpen je graag!

2
Over ons

Wil je meer weten over onze praktijk? Neem dan een kijkje op onze praktijkpagina! Hier vind je meer informatie over TopOrtho Nijverdal, onze behandelaren, behandelingen en meer!

TopOrtho Nijverdal

Nijkerkendijk38
7442 LSNijverdal

0548 - 612 647
nijverdal@toportho.nl
Bekijk praktijk op kaart
Bekijk praktijk