TopOrtho Nijverdal

TopOrtho Nijverdal Nijkerkendijk 38/20
7442 LS Nijverdal

T: 0548-61 26 47
E: nijverdal@toportho.nl
Maandag t/m vrijdag
08:15 - 17:00

Telefonisch bereikbaar
Dagelijks van 08:15 - 12:15 uur - 13:30 - 17:00 uur

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

EEN GOED FUNCTIONEREND GEBIT ÉN EEN STRALENDE LACH

orthodontist Nijverdal - TopOrtho NijverdalRechte tanden en goed passende kiezen zijn niet alleen mooi, zij zorgen er ook voor dat je goed kunt ademen, bijten, kauwen, praten en poetsen. Een fraai gebit draagt dus niet alleen bij aan de uitstraling en het zelfvertrouwen, maar ook aan de gezondheid. TopOrtho Nijverdal helpt mensen om de juiste vorm en functionaliteit van het gebit te bereiken. “Via een overzichtelijke stap-voor-stap aanpak werken we aan een gezamenlijk doel: het creëren van een optimaal functionerend gebit en een stralende lach. Hiertoe geven we deskundig advies, hanteren we hoge kwaliteitsnormen en gebruiken we moderne technieken.”

INDIVIDUEEL BEHANDELPLAN

orthodontist Nijverdal - TopOrtho NijverdalTopOrtho Nijverdal is gevestigd in Medisch Centrum Nijverdal en behandelt patiënten uit de hele regio. Van Nijverdal, Rijssen en Raalte tot Ommen en Wierden. De praktijk wordt sinds 2016 geleid door Nikola Marko. Naast tandarts en orthodontist is hij tevens specialist kindertandheelkunde. Hij is al ruim tien jaar werkzaam als orthodontist en heeft een heldere visie op het vak. “We luisteren goed naar de hulpvraag en stellen een individueel behandelplan op, op basis van de vorm en functie van het gebit en de gezichtsontwikkeling. In dit plan beschrijven we de te gebruiken technieken en het te volgen stappenplan. Dit leggen we zorgvuldig uit aan de patiënt.”

VOOR ALLE LEEFTIJDEN

In de hierop volgende behandeling speelt de patiënt de hoofdrol. “De motivatie, inzet en mondhygiëne zijn van wezenlijk belang om het gewenste resultaat te behalen. Een ander sleutelwoord is samenwerking. Hierin vervult de patiënt de hoofdrol. De orthodontist vervult de rol van deskundig behandelaar en de ouders of verzorgers zijn supporter en/of coach.”

Volgens Marko is een orthodontiebehandeling op elke leeftijd mogelijk, al is de beste behandelperiode tussen de 10 en 15 jaar. “Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7, als de wisseling vordert. Dan kan de kaakgroei worden beïnvloed en kunnen we de ruimte benutten die vrijkomt tijdens het wisselen. Soms helpen we met vroegtijdige orthodontie om spraakstoornissen en ademhalingsproblemen te voorkomen. Iedereen krijgt een eerlijk advies, ook als een beugel niet nodig is.”

PRETTIGE PRAKTIJKRUIMTE EN COMMUNICATIE

orthodontist Nijverdal - TopOrtho NijverdalOmdat mensen gedurende de behandeling regelmatig langskomen voor controles, is veel aandacht besteed aan de inrichting van de praktijk. “Hier krijgen we vaak positieve reacties op. Ook horen we geregeld dat we prettig communiceren.” Sinds 2014 werkt de praktijk onder het TopOrtho-label met zeven andere orthodontiepraktijken samen. “Zaken als administratie, kwaliteitsmanagement, automatisering, technieken en inkoop organiseren we gezamenlijk, evenals trainingsprogramma’s. Hierdoor is er optimale aandacht voor kwaliteit en kan het team in de praktijk zich volledig concentreren op de patiënt, en de advisering en behandeling.”

SPECIALISTISCHE KENNIS EN ERVARING

“Om orthodontist te worden, moet je na de zesjarige opleiding tot tandarts nog een vierjarige fulltime opleiding aan de universiteit volgen om je te specialiseren”, vertelt Marko. “Verder moet je voldoen aan strenge eisen voor bij- en nascholing en het aantal uren patiëntbehandeling. Daarom zou ik mensen die problemen met de stand van hun kaken en tanden hebben altijd aanraden om de kennis en ervaring van een orthodontist te benutten.”

 

Corine Ekkel
Orthodontie assistent
Dianne Legtenberg
Orthodontie assistent
Dinja Meulman
Orthodontie assistent
Gerben Hollema
Tandarts directeur
BIG: 19021603202
Gertrud Nijland
Orthodontie assistent
Javier Sánchez-Pajares
Tandarts voor orthodontie
BIG: 69920537802
Kelly Post
Receptiemedewerker
Krisztina Biro
Officemanager
Manon Siemerink
Orthodontie assistent
Marian Leusink
Orthodontie assistent
Marian van den Berg
Receptiemedewerker
Metta Jansen
Receptiemedewerker
Nikola Marko
Orthodontist
BIG: 69918051002

Beschikbare vacatures

Orthodontie-assistent gezocht voor TopOrtho Nijverdal

Voel jij je thuis in een leuk en divers team, waar je altijd terecht kunt voor feedback en het bespreken van casussen? We zoeken een ervaren orthodontie-assistent voor minimaal drie dagen per week! We hebben ruimte op de woensdag en vrijdag, de overige dagen zijn in overleg. Organisatie- en afdelingsomschrijving We zijn gevestigd op de… Lees verder

Orthodontist (waarnemer) voor Top Ortho

Voor onze Top Ortho praktijken zijn wij op zoek naar een waarnemend orthodontist. WIE ZOEKEN WIJ: BIG geregistreerde en in het specialisten register ingeschreven orthodontisten Een correcte titer bepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest) Zowel startend als ervaren orthodontisten zijn van harte welkom Communicatief vaardig Kwaliteit- en… Lees verder