TopOrtho Nijverdal

Orthodontist in Nijverdal

Wij zijn TopOrtho Nijverdal, dé orthodontist in Nijverdal. Onze praktijk is gevestigd op de Nijkerkendijk 38 in het Medisch Centrum Nijverdal. Ons team van ervaren orthodontisten, tandarts voor orthodontie en orthodontie-assistenten behandelt uit de gehele regio: van Nijverdal, Rijssen en Raalte tot Ommen en Wierden.

orthodontist Nijverdal - tandarts voor orthodontie TopOrtho Nijverdal

We luisteren goed naar de hulpvraag en stellen altijd een individueel behandelplan op. Dit behandelplan wordt gemaakt op basis van de vorm en functie van het gebit en de gezichtsontwikkeling. Bij een orthodontiebehandeling speelt de patiënt de hoofdrol. De motivatie, inzet en mondhygiëne zijn van groot belang om het gewenste resultaat te behalen.

Patiënt worden? Schrijf je in!

Wil je je inschrijven als patiënt in onze praktijk? Dat kan gemakkelijk en snel via het online inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan naar 0548 – 612 647 of stuur een e-mail naar nijverdal@toportho.nl. Wij helpen je graag.

Direct inschrijven als nieuwe patiënt

Waarom een beugel?

Rechte tanden en goed passende kiezen zijn niet alleen mooi, maar zorgen er ook voor dat je goed kunt ademen, bijten, kauwen, praten en poetsen. Een fraai gebit draagt dus niet alleen bij aan de uitstraling en het zelfvertrouwen, maar ook aan je algemene gezondheid.

Heb je scheve tanden, een overbeet of zit er een spleetje tussen je tanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een beugel voor volwassenen en kinderen

Een orthodontiebehandeling is op elke leeftijd mogelijk, al is de beste behandelperiode tussen de 10 en 15 jaar. Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7, als de wisseling vordert. Dan kan de kaakgroei worden beïnvloed en kunnen we de ruimte benutten die vrijkomt tijdens het wisselen. Soms helpen we met vroegtijdige orthodontie om spraakstoornissen en ademhalingsproblemen te voorkomen. Iedereen krijgt een eerlijk advies, ook als een beugel niet nodig is.

Tegenwoordig kiezen ook steeds meer volwassenen voor een beugel. Zij kiezen dan vaak voor de onzichtbare beugel van Invisalign. Deze is nagenoeg onzichtbaar, zit erg comfortabel en is gemakkelijk schoon te houden. Welke beugel het beste past bij jou (en jouw situatie) vertellen onze orthodontisten graag tijdens het eerste consult.

orthodontist Nijverdal - beugelbehandeling TopOrtho Nijverdal

Persoonlijk behandelplan

TopOrtho Nijverdal helpt mensen de juiste vorm en functionaliteit van het gebit te bereiken. Via een overzichtelijke stap-voor-stap aanpak werken we aan een gezamenlijk doel: het creëren van een optimaal functionerend gebit en een stralende lach. Hiertoe geven we deskundig advies, hanteren we hoge kwaliteitsnormen en gebruiken we de meest moderne technieken.

Over TopOrtho Nijverdal

Sinds 2014 werkt TopOrtho onder het TopOrtho-label met andere orthodontiepraktijken samen. Zaken als administratie, kwaliteitsmanagement, automatisering, technieken en inkoop organiseren we gezamenlijk, evenals trainingsprogramma’s. Hierdoor is er optimale aandacht voor kwaliteit en kan het team in de praktijk zich volledig concentreren op de patiënt, de advisering en behandeling.

DIRECT ONLINE INSCHRIJVEN ↓

Schrijf je hieronder online in of maak direct een afspraak voor een eerste consult!

KOSTEN BEUGEL

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel een beugel kost. Bij TopOrtho Nijverdal hanteren we de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

De kosten hangen af van de complexiteit en het verloop van de behandeling. Gemiddeld zijn de kosten voor een complete beugelbehandeling voor een vaste beugel tussen de 2.800,- en 3.300,- euro.

Javier Sánchez-Pajares
Tandarts voor orthodontie
BIG: 69920537802
Krisztina Biro
Praktijkmanager
Mariël Vrielink
Officemanager
Amir
Sterilisatie-assistent
Corine
Orthodontie assistent
Dianne
Orthodontie assistent
Dinja
Orthodontie assistent
Manon
Orthodontie assistent
Marian
Receptiemedewerker
Marian
Orthodontie assistent
Metta
Receptiemedewerker