TopOrtho Driebergen

Maandag 25, dinsdag 26, woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december en maandag 1 januari is onze praktijk gesloten. Neem voor spoedklachten contact op via 020 303 45 00.

Jouw orthodontist in Driebergen

Ben je op zoek naar een goede orthodontist in Driebergen? Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Wij zijn gevestigd aan de Bosstraat 12 in Driebergen-Rijssenburg. Onze ervaren orthodontisten en orthodontie-assistenten zorgen, samen met jou, voor een mooi én goed functionerend gebit. Want wist je dat rechte tanden en kiezen niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een goede gezondheid? Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen kun je namelijk beter bijten, kauwen en praten. Daarnaast kun je een regelmatig gebit beter reinigen, waardoor tandheelkundige klachten, zoals een tandvleesontsteking en gaatjes, voorkomen kunnen worden. Kortom: een recht gebit is niet alleen mooi, maar vooral ook gezond!

orthodontist Driebergen - orthodontiepraktijk TopOrtho Driebergen

Schrijf je in bij onze orthodontiepraktijk in Driebergen

Ben je nog geen patiënt in onze praktijk, maar wil je dit wel graag worden? Schrijf je dan eenvoudig in via het online inschrijfformulier. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0343 – 51 17 11 of driebergen@toportho.nl. Wij helpen je graag.

Schrijf je in als nieuwe patiënt

Waarom een beugel?

Wie aan een beugel denkt, denkt vaak dat deze alleen zorgt voor een mooi gebit. Toch staat bij ons de mondgezondheid voorop. Onze orthodontisten en orthodontie-assistenten kijken, samen met jou, welke beugelbehandeling het beste past bij jou en jouw situatie. Er zijn bij ons verschillende beugelbehandelingen mogelijk: van de reguliere slotjesbeugel tot de onzichtbare beugel van Invisalign. En omdat ieder gebit uniek is, ontvang je van ons een persoonlijk behandelplan. En wanneer een beugel niet nodig is, vertellen wij dit natuurlijk ook. 

orthodontist Driebergen - orthodontiepraktijk TopOrtho Driebergen

Op welke leeftijd een beugel?

Een orthodontiebehandeling is op elke leeftijd mogelijk. Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7. Dan vordert namelijk de wisseling en kan de kaakgroei worden beïnvloed, waardoor we de ruimte kunnen benutten die vrijkomt tijdens het wisselen.

Maar de tijd dat alleen kinderen een beugel hadden, ligt achter ons. Een beugel wordt niet meer beperkt door leeftijd. Ook steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel.

Er zijn verschillende soorten beugels: vaste en uitneembare beugels, zichtbaar of zelfs onzichtbaar. Elke beugel heeft een ander doel. Welke beugel voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken. Soms helpen we met vroegtijdige orthodontie om spraakstoornissen en ademhalingsproblemen te voorkomen.

Meer informatie over alle soorten beugels

Angelo Palper
Orthodontist
BIG: 99919954602
Bert Koster van Groos
Orthodontist
BIG: 19022208802
Marloes de Bock
Manager orthodontie
Henrietha
Orthodontie assistent
Maike
Orthodontie assistent
Roda
Omloopassistent
Seda
Orthodontie assistent