TopOrtho Emmen

TopOrtho Emmen Weerdingerstraat 64
7815 SE Emmen

T: 0591-61 38 45
E: emmen@toportho.nl
Maandag t/m donderdag
08.00 - 16.30

Telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag
09:00 - 12.00 / 13.30 - 16.00

Telefonische bereikbaarheid vrijdag
08.30 - 10.00 / 13.00 - 14.00

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Een gezonde en mooie lach brengt je verder

“Een goed functionerend gebit is belangrijk voor de gezondheid”, benadrukt Petrie Engelbrecht, orthodontist bij TopOrtho Emmen. “Met rechte tanden en goed passende kiezen kun je goed ademen, bijten, kauwen, praten, lachen en poetsen. En natuurlijk geeft een fraai gebit ook extra zelfvertrouwen. Ons doel is dat patiënten na een beugelbehandeling heel lang plezier hebben van een gezond en regelmatig gebit en een mooie lach!”

Kwaliteit

orthodontist Emmen - TopOrtho EmmenDe praktijk is al bijna 30 jaar een begrip in de regio, oorspronkelijk onder de naam Orthodontiepraktijk Zijlstra-Mondt en sinds 2013 onder de huidige naam. Petrie Engelbrecht leidt de praktijk sinds januari 2014. “TopOrtho Emmen staat naast kwaliteit voor persoonlijke zorg en service. Ons professionele team werkt volgens de nieuwste technieken en met de beste materialen. De ontwikkelingen in het vakgebied volgen we op de voet. Ook voor de hygiëne streven we de hoogst mogelijke kwaliteit na, conform de WIP-richtlijnen. En omdat we geen wachtlijst hanteren, kan iedereen snel bij ons terecht voor een consult of behandeling.”

Samenwerking

orthodontist Emmen - TopOrtho Emmen“Onze praktijk staat bekend om de patiënt- en resultaatgerichte aanpak en prettige sfeer. Dit begint met goed luisteren naar de hulpvraag van de patiënt. Op basis hiervan maken we een behandelplan, dat beschrijft welke stappen nodig zijn om de vorm en functie van het gebit te verbeteren. Hierbij kijken we vanzelfsprekend ook naar het gezicht in zijn geheel. Dit plan spreken we goed door met de patiënt. Met een goed behandelplan is verbazend veel te bereiken. Dit steunt ook deels op de motivatie en medewerking van de patiënt. Andere succesfactoren zijn de samenwerking binnen het team en die met de verwijzende tandarts en andere betrokken specialisten zoals de kaakchirurg en logopedist. Samenwerking is een belangrijk sleutelwoord.”

Voor alle leeftijden

orthodontist Emmen - TopOrtho EmmenIn principe is een beugelbehandeling op elke leeftijd mogelijk. “Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7, als de wisseling vordert en groei van de kaken plaatsvindt. De beste periode voor het starten van een behandeling is tussen de 10 en 13 jaar. Dan kan de kaakgroei beïnvloed worden en kunnen we de ruimte benutten die vrijkomt tijdens het wisselen. We behandelen ook veel volwassenen. Ik kan iedereen aanraden om bij vragen of functionele problemen bij ons langs te komen.Een gespecialiseerde orthodontist kan als geen ander beoordelen hoe de tanden en kiezen staan en wat een beugelbehandeling voor uw gebit kan betekenen.”

FocuS

orthodontist Emmen - TopOrtho EmmenOnder het TopOrtho-label werken meerdere Nederlandse orthodontiepraktijken nauw samen. Dit voor gemeenschappelijke activiteiten en processen zoals de administratie, kwaliteitsmanagement, automatisering, technieken, protocollen, inkoop, werving en bijvoorbeeld de website. “Hierdoor kan het team in de praktijk zich optimaal concentreren op de patiënt en het vak. Doordat we in groter verband samenwerken hoeft niemand zelf het wiel uit te vinden. We volgen en ontwikkelen bijvoorbeeld samen trainingsprogramma’s en wisselen intercollegiaal kennis uit. Ook is er maximale controle op kwaliteit en hebben we als groep meer oog voor nieuwe mogelijkheden om onze patiënten nog beter van dienst te zijn.”

Annelies van der Zwan
Orthodontie assistent
Annie Blaauw
Officemanager
Christos Livas
Orthodontist
BIG: 99060192202
Fariba Chakari
Orthodontie assistent
Marga van Dijken
Orthodontie assistent / receptie
Marijke van der Ploeg
Sterilisatie assistent
Petrie Engelbrecht
Orthodontist-directeur
BIG: 39062414502
Regina Arling
Orthodontie assistent
Wendy Schulze
Orthodontie assistent
Wendy van der Hart
Orthodontie assistent

Beschikbare vacatures

Orthodontist TopOrtho Emmen

Wij zoeken per 1 januari 2018 een orthodontist of tandarts voor de orthodontie voor de woensdag voor onze moderne praktijk in Emmen. Wij zijn op zoek naar een orthodontist die net als wij de patiënt centraal zet, gaat voor kwaliteit en gelooft in teamwork. Deze functie komt vrij omdat een van de orthodontisten een dag… Lees verder

Officemanager TopOrtho Emmen

Voor onze praktijk TopOrtho Emmen zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige Officemanager m/v die het leuk vindt om ook aan de stoel te werken. Functie De voornaamste werkzaamheden in deze leuke en uitdagende functie: Het optimaliseren van de kamerplanning en bezetting Algehele dagelijkse operationele leiding in de praktijk Eerstelijns klachtenmanagement (in overleg met de orthodontist) Toezien op… Lees verder