TopOrtho Zaltbommel

Jouw orthodontist in Zaltbommel

Ben je op zoek naar een goede orthodontiepraktijk in Zaltbommel? Je bent van harte welkom bij TopOrtho Zaltbommel. Je vindt onze praktijk aan de Wielkamp 3E, tegenover de Tijningen Plas.

In onze modern ingerichte praktijk staat onze tandarts voor orthodontie Karen Dansen, samen met de andere tandartsen voor orthodontie en orthodontie-assistenten,Orthodontist Zaltbommel | TopOrtho Zaltbommel klaar om jou te helpen aan een goed functionerend én mooi gebit. Zij kijken samen met jou welke beugelbehandeling het beste bij jouw situatie past. En omdat ieder gebit uniek is, ontvang je een persoonlijk behandelplan. Het resultaat? Een mooi, gaaf én gezond gebit!

Scheve tanden? Schrijf je in!

Heb je scheve tanden of ben je om een andere reden niet tevreden over je gebit, bijvoorbeeld omdat je een overbeet of onderbeet hebt? Maak dan nu een eerste afspraak via ons online inschrijfformulier. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan telefonisch contact met ons op via 0418 – 79 1020 of stuur een e-mail naar zaltbommel@toportho.nl.

Schrijf je online in!

Waarom een beugel?

Wist je dat een regelmatig gebit niet alleen mooi is, maar ook belangrijk is voor je gezondheid? Rechte tanden en goed passende kiezen zorgen er namelijk voor dat je goed kunt bijten, kauwen, praten en lachen. Ook kun je rechte tanden en kiezen beter schoonhouden, waardoor allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontstekingen en gaatjes, voorkomen kunnen worden. Kortom: een recht gebit is niet alleen mooi, maar vooral ook een gezond gebit.

Een beugel voor kinderen en volwassenen

orthodontist Zaltbommel - orthodontiepraktijk TopOrtho ZaltbommelEen orthodontiebehandeling is op elke leeftijd mogelijk. Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7, wanneer de wisseling vordert. Dan kan de kaakgroei worden beïnvloed en kunnen we de ruimte benutten die vrijkomt tijdens het wisselen.

Maar de tijd dat alleen kinderen een beugel hadden ligt achter ons: ook steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel. Er zijn verschillende soorten beugels; vaste en uitneembare, zichtbaar of zelfs onzichtbaar. Elke beugel heeft een ander doel. Welke beugel voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken en gebit. Soms helpen we met vroegtijdige orthodontie om spraakstoornissen en ademhalingsproblemen te voorkomen. Iedereen krijgt een eerlijk advies, ook wanneer een beugel niet nodig is.

KOSTEN BEUGEL

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel een beugel kost. Bij TopOrtho Zaltbommel hanteren we de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

De kosten hangen af van de complexiteit en het verloop van de behandeling. Gemiddeld zijn de kosten voor een complete beugelbehandeling voor een vaste beugel tussen de 2.800,- en 3.300,- euro.

Frits Rangel
Orthodontist
BIG: 89064140202
Daniela Korff
Tandarts voor orthodontie
Karen Dansen
Tandarts voor orthodontie
BIG: 09044883002
Yset Blatter-Hendriks
Praktijkmanager
Francis
Officemanager
Carla
Mondhygiënist
Gadiza
Management assistent orthodontie
Hanane
Orthodontie assistent
Helena
Orthodontie assistent
Helga
Orthodontie assistent
Lisa
Orthodontie assistent
Manon
Orthodontie assistent
Marissa
Receptionist