TopOrtho Zwolle

Jouw orthodontist in Zwolle

Ben jij nog op zoek naar een goede orthodontist in Zwolle? Wij heten je van harte welkom bij TopOrtho Zwolle. Je vindt onze modern ingerichte praktijk aan de Stationsweg 5 in de Stationsbuurt op slechts twee minuten loopafstand van het centraal station van Zwolle.

Orthodontist in Zwolle | TopOrtho Zwolle

Ons team bestaat uit orthodontist Barbara Oosterkamp, orthodontie-assistenten en sterilisatie-assistenten. Barbara kijkt graag samen met jou welke beugelbehandeling het beste bij jou én jouw situatie past. En omdat ieder gebit uniek is, ontvang je bij ons altijd een persoonlijk behandelplan. Het resultaat? Een mooi, gaaf én gezond gebit!

Schrijf je in bij onze orthodontiepraktijk in Zwolle

Ben je nog geen patiënt bij TopOrtho Zwolle, maar wil je dit wel graag worden? Schrijf je dan nu eenvoudig en snel in via ons online inschrijfformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je eerste afspraak te maken. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Bel dan naar 038 – 421 38 00 of stuur een e-mail naar orthodontiezwolle@dentalclinics.nl. Wij helpen je graag.

Schrijf je direct online in als nieuwe patiënt!

Scheve tanden? Wij kunnen helpen!

Een regelmatig gebit is niet alleen mooi, maar ook heel belangrijk voor je algemene gezondheid. Rechte tanden en goed passende kiezen zorgen er namelijk voor dat je goed kunt bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast kun je een recht gebit beter schoonhouden, waardoor tandheelkundige problemen, zoals een tandvleesontsteking of gaatjes, voorkomen kunnen worden. Kortom: rechte tanden en kiezen zijn niet alleen mooi, maar vooral ook gezond.

Orthodontist voor kinderen en volwassenen

Orthodontist in Zwolle | TopOrtho ZwolleDe tijd dat alleen kinderen een beugel hadden ligt (ver) achter ons. We zien dat ook steeds meer volwassenen voor een beugel kiezen. Er zijn verschillende soorten beugels: van de reguliere vaste slotjesbeugel tot de uitneembare, onzichtbare beugel van Invisalign. Elke beugel heeft een ander doel. Welke beugel het meest voor jou geschikt is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken en gebit. Regelmatig worden diverse soorten beugels gelijktijdig of direct na elkaar gebruikt.

TopOrtho: specialisten in orthodontie

Samen met de andere TopOrtho-praktijken kunnen we nog meer aandacht aan kwaliteit besteden. Ook werken we samen op diverse gebieden als automatisering, technieken, protocollen en werving. Verder volgen en ontwikkelen we samen trainingen en onderzoeken we nieuwe mogelijkheden om de patiënten nog beter van dienst te zijn.

Spoed?

Iets mis met je beugel? Bekijk dan eerst deze pagina. Misschien dat het antwoord op je vraag hier tussenstaat. Bel voor spoedgevallen buiten openingstijden naar ons spoednummer: 0900-8602. Let op: bij 18 jaar en ouder valt een bezoek aan deze spoeddienst niet onder de basisverzekering.

Barbara Oosterkamp
Orthodontist
BIG: 39055439402
Anita
Orthodontie assistent
Bettine
Orthodontie assistent
Jeannet
Sterilisatie-assistent
Jessica
Receptiemedewerker
Jolanda
Orthodontie assistent
Joyce
Orthodontie assistent
Miquelita
Orthodontie assistent