TopOrtho Rotterdam

TopOrtho Rotterdam Pegasusweg 10
3067 KX Rotterdam

T: 010 - 455 66 99
E: rotterdam@toportho.nl
Openingstijden ma t/m vr
07:45 - 16:30

Tel. bereikbaarheid ma t/m do
08.30 - 10.30 / 11.00 - 12.30 / 14.00 - 15.00 / 15.15 - 16.30

Tel. bereikbaarheid vr
08.30 - 10.30 / 11.00 - 12.30 / 14.00 - 15.00

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Japing & Breeman Orthodontisten is nu TopOrtho Rotterdam

Om u ook in de toekomst van optimale orthodontische logozorg te kunnen voorzien, is Japing & Breeman Orthodontisten gaan samenwerken met TopOrtho.
Onze nieuwe naam is TopOrtho Rotterdam.


EXTRA ZELFVERTROUWEN

orthodontist Rotterdam - TopOrtho Rotterdam“Een regelmatig en goed in elkaar passend gebit is eenvoudiger en beter schoon te houden. Bovendien wordt het beter belast. Daardoor blijft je gebit gezonder”, zeggen orthodontisten Tim Japing en Aad Breeman van TopOrtho Rotterdam. “Met rechte tanden en goed passende kiezen kun je behalve goed bijten, kauwen en poetsen ook voluit praten en lachen. En dat geeft weer extra zelfvertrouwen. Met ons team willen we binnen de harmonie van het gezicht een goed functionerend en mooi gebit creëren. Dit is een mooi bezit, dat zo mogelijk een leven lang meegaat!”

Gerenommeerd adres

De twee orthodontisten vertellen trots hoe hun praktijk in 25 jaar uitgroeide tot een gerenommeerd adres voor kinderen en volwassenen uit alle delen van de Rotterdam en omgeving. En zelfs uit andere plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Naast kwaliteit en efficiëntie blinkt de praktijk uit in sfeer en klantgerichtheid. Ook scoort de praktijk hoog op bereikbaarheid door de ligging op slechts 100 meter afstand van metrostation Alexander.

Beleving en leefstijl

orthodontist Rotterdam - TopOrtho Rotterdam“We willen de beste resultaten halen en hebben daarom bewust gekozen voor een moderne organisatie met de beste moderne en betrouwbare apparatuur en werkwijzen. We geloven dat de kracht van een hoogwaardige beugelbehandeling daarnaast schuilt in een behandelplan dat rekening houdt met de beleving en leefstijl van de patiënt. Daar stemmen we de apparatuur, het behandeltempo en de contactmomenten op af. Zo blijft de hinder die iemand van een beugelbehandeling ondervindt tot een minimum beperkt.”

Team en sfeer

Het goed ingespeelde team bestaat naast de twee orthodontisten uit een praktijkmanager, zes orthodontie-assistentes, twee sterilisatie-assistentes, een mondhygiënist en drie baliemedewerkers. Enthousiaste teamleden die ieder hun eigen taken en specialismen hebben. “In een uitstekende sfeer zorgen we er samen voor dat alle behandelingen zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Zo halen we in nauwe samenwerking met de patiënten mooie eindresultaten.”

Eerste bezoek

orthodontist Rotterdam - TopOrtho RotterdamIedereen met vragen over de stand van het gebit of functionele problemen kan langskomen. “Bij zo’n eerste afspraak bekijken we hoe het gebit er idealiter uitziet en wat een beugelbehandeling kan betekenen. Alle voor- en nadelen komen in beeld. Vaak wordt direct een behandelplan voorgelegd. Voor veel kinderen ligt de optimale leeftijd voor een beugelbehandeling tussen de 11 en 13 jaar. Maar soms kan nog geen behandeling plaatsvinden omdat de patiënt nog niet voldoende gewisseld heeft, of is het juist beter om eerder in de wisseling te starten.”

Zelfligerende brackets

In het behandelplan is naast de diagnose beschreven met welke apparatuur de behandeling wordt uitgevoerd en hoe lang dit ongeveer duurt. Meestal is dit zo’n twee jaar. “Een kortere of langere behandeltijd komt ook voor. Als een uitneembare beugel of de elastieken niet volgens afspraak worden gedragen, kan dit de behandelduur vertragen.” De orthodontisten hebben bijvoorbeeld veel ervaring met het zelfligerende bracket-systeem. “Dit zorgt niet alleen voor mooie eindresultaten maar ook voor zo min mogelijk ongemak. Bij zelfligerende brackets staat er minder kracht op het gebit. Bovendien kan de behandeling ongeveer zes maanden sneller verlopen.”

Kwaliteit

orthodontist Rotterdam - TopOrtho RotterdamBegin 2017 veranderde de naam van de praktijk van Japing en Breeman in TopOrtho Rotterdam. “Toportho is een groep praktijken met een uitstekende staat van dienst. Samen kunnen we nog meer aandacht aan kwaliteit besteden. Ook werken we samen op gebieden als collegiaal overleg, automatisering, technieken, protocollen en werving. Verder volgen en ontwikkelen we samen trainingen, en onderzoeken we nieuwe mogelijkheden om de patiënten nog beter van dienst te zijn.”  TopOrtho Rotterdam is tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) en mogen het NVvO-kwaliteitskeurmerk voeren. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan de landelijk geldende, door de NVvO opgestelde, kwaliteitseisen.

Aad Breeman
Orthodontist-directeur
BIG: 59020265202
Cheryll Kamit
Praktijkmanager
Daisy van Verseveld
Orthodontie assistent
Daniëlle Gerdes
Orthodontie assistent
Desirée Offermans
Receptiemedewerker & sterilisatie assistent
Filiz Sak
Orthodontie assistent
Ghazal Sayed
Orthodontie assistent
Goga Kilibarda-Kascelan
Receptiemedewerker
Hatice Ekici
Orthodontie assistent
Ingrid Kloosterboer-van Splunter
Receptiemedewerker
Marloes Faber-van Harten
Receptiemedewerker
Rita Ramdas-Ramcharan
Sterilisatie assistent
Sindy Kanters
Orthodontie assistent
Ted Bennitt
Orthodontist
BIG: 19019887102
Tim Japing
Orthodontist-directeur
BIG: 89021826802

Beschikbare vacatures

Vacature Orthodontie assistent(e) Rotterdam

Vacature Orthodontie assistent(e) Rotterdam Voor onze praktijk in Rotterdam zijn wij per medio januari 2019 op zoek voor minimaal 3 dagen per week een orthodontie assistent(e). Werkdagen zijn van 07.45- 17.00 uur. Onze praktijk in Rotterdam is ruim en modern opgezet. De sfeer binnen de organisatie is professioneel, mensgericht, open, gezellig en collegiaal. Als orthodontie assistent(e)… Lees verder