TopOrtho Rotterdam

Orthodontist in Prins Alexander in Rotterdam

Wij zijn TopOrtho Rotterdam, dé orthodontiepraktijk in Rotterdam Noord. Op slechts 1 minuut lopen van station Rotterdam Alexander vind je onze moderne praktijk. Ons team bestaat uit een orthodontist, een praktijkmanager, orthodontie-assistenten, een sterilisatie-assistent en baliemedewerkers.

Inschrijven bij TopOrtho Rotterdam

Ben je nog geen patiënt bij ons en wil je je graag inschrijven? Dat kan eenvoudig online via deze link! Wil je liever eerst meer informatie ontvangen of telefonisch een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook. Bel dan naar  010 – 455 66 99. Wij helpen je graag.

Schrijf je direct in!

Kwaliteit bij TopOrtho Rotterdam

Begin 2017 zijn wij de samenwerking met TopOrtho gestart. Met de andere TopOrtho-praktijken kunnen we nog meer aandacht aan kwaliteit besteden, omdat we samenwerken op gebieden als automatisering, technieken, protocollen en werving. Verder volgen en ontwikkelen we samen trainingen en onderzoeken we nieuwe mogelijkheden om onze patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO). Dit betekent dat we voldoen aan de landelijk geldende, door de NVvO opgestelde, kwaliteitseisen.

Wij willen, samen met jou, de beste resultaten halen. Daarom werken we met de modernste en betrouwbaarste apparatuur en werkwijzen. Daarnaast geloven we dat de kracht van een beugelbehandeling van hoge kwaliteit schuilt in een behandelplan dat rekening houdt met de leefstijl van de patiënt. Daar stemmen onder andere het behandeltempo en de contactmomenten op af.

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten beugels: van de vaste ‘slotjesbeugel’ tot een bijna onzichtbare beugel.

Waarom een beugel?

Een regelmatig en goed in elkaar passend gebit is eenvoudiger en beter schoon te houden. Bovendien wordt het gebit beter belast, waardoor het gezonder blijft. Met rechte tanden en goed passende kiezen kun je behalve goed bijten, kauwen en poetsen ook voluit praten en lachen.

Orthodontie-assistent met patiënt - TopOrtho Rotterdam

Onzichtbare beugel

Naast de vaste beugel, kun je bij TopOrtho Rotterdam terecht voor de onzichtbare beugel. Een onzichtbare beugel is een dunne, transparante, kunststof beugel die tanden geleidelijk rechtzet. Hierdoor heb je geen draden en geen beperkingen die een metalen beugel met zich mee kan brengen. Enkele voordelen op een rij:

  • Snel resultaat mogelijk
  • Het resultaat is voorafgaand aan de behandeling via een 3D-scan te bekijken
  • Bij TopOrtho ontvang je minimaal 43% korting op de techniekkosten

Het eerste bezoek aan de orthodontist

Heb je vragen over de stand van je tanden en kiezen of andere problemen aan het gebit? Bel ons dan gerust voor het maken van een eerste afspraak. Tijdens deze eerste afspraak kijken we hoe het gebit er uit kan komen te zien en wat een beugelbehandeling voor jou kan betekenen. We bespreken de voor- en nadelen en maken een behandelplan dat past bij jouw wensen.

Katja Rahneberg
Orthodontist
BIG: 39927285202
Bieke Odrosslij
Tandarts voor orthodontie
BIG: 39927793602
Reinier Hoogeveen
Tandarts voor orthodontie
BIG: 59021639202
Tugçe Celenk Koca
Tandarts voor orthodontie
BIG: 09926749702
Patricia
Officemanager
Anjali
Orthodontie assistent
Evadney
Orthodontie assistent
Genrietta
Orthodontie assistent
Goga
Receptiemedewerker
Jennifer
Receptiemedewerker
Kimberly
Orthodontie assistent
Priscila
Orthodontie assistent
Rachelle
Orthodontie assistent
Rita
Sterilisatie-assistent
Samantha
Baliemedewerker
Sunbul
Orthodontie assistent
Tuba
Orthodontie assistent