TopOrtho Nieuwegein

Op 8 en 22 juli zijn wij 2 keer op een maandag geopend van 08:00 – 17:00 uur.

In verband met de zomervakantie is de praktijk van 29 juli t/m 11 augustus dicht. Voor spoedklachten kun je terecht bij TopOrtho Woerden of TopOrtho Driebergen.

Wij zijn jouw orthodontist in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een goede orthodontist in Nieuwegein? Wij heten je van harte welkom bij TopOrtho Nieuwegein. Je vindt onze praktijk aan de Krijtwal 15 in de wijk ‘Merwestein’.

Orthodontist Nieuwegein | TopOrtho Nieuwegein

Onze ervaren tandarts voor orthodontie Alexandra Tatucu werkt samen met de orthodontie-assistenten aan één doel: jouw gebit goed functionerend én gezond maken.

Inschrijven bij TopOrtho Nieuwegein

Wil je je inschrijven bij TopOrtho Nieuwegein? Dit kan gemakkelijk en snel via het online aanmeldformulier onderaan deze pagina. Je hoeft geen verwijsbrief van de tandarts te hebben voor een behandeling bij onze orthodontist.

Direct inschrijven als nieuwe patiënt

Waarom een beugel?

Rechte tanden en kiezen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een functie. Zo kun je met rechte tanden en goed passende kiezen beter bijten en kauwen. Daarnaast kun je een recht gebit beter schoonhouden, waardoor tandheelkundige problemen, zoals tandvleesontstekingen en gaatjes, voorkomen kunnen worden. 

Een beugel bij kinderen

In principe kunnen we helpen bij kinderen vanaf groep 7, omdat dan de wisseling vordert en op dat moment de groei van de kaken plaatsvindt. Deze kaakgroei kunnen we beïnvloeden met apparatuur. In extreme gevallen zullen we ingrijpen bij kinderen van een jongere leeftijd.

Orthodontist Nieuwegein | TopOrtho Nieuwegein

Een beugel bij volwassenen

Tegenwoordig zien we ook steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel. Zo is de onzichtbare beugel van Invisalign erg populair bij volwassenen. Deze beugel is nagenoeg onzichtbaar, zit erg comfortabel en is gemakkelijk schoon te houden.

Over TopOrtho Nieuwegein

Bij onze orthodontiepraktijk in Nieuwegein staat kwaliteit centraal. Daarom volgen wij de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet en werken wij met de modernste apparatuur en nieuwste technieken. Om scherp te blijven op kwaliteit en de nieuwste mogelijkheden om onze zorg te verbeteren hebben we onze krachten gebundeld met de andere TopOrtho-praktijken. Zo volgen we samen trainingsprogramma’s en helpen we elkaar bij het waarborgen én nog verder verbeteren van de kwaliteit.

DIRECT ONLINE INSCHRIJVEN ↓

Schrijf je hieronder online in of maak direct een afspraak voor een eerste consult!

Wat kost een beugel?

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten van een beugelbehandeling zijn. Bij TopOrtho Nieuwegein hanteren we de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. De totale kosten hangen af van de complexiteit en het verloop van de behandeling. Gemiddeld kost een complete beugelbehandeling tussen de 2.800,- en 3.300,- euro.

Alexandra Tatucu
Tandarts voor orthodontie
BIG: 49929261102
Femke de Zaaijer
Praktijkmanager
Agnes
Receptiemedewerker
Fatiha
Receptiemedewerker
Miranda
Orthodontie assistent
Sabrina
Orthodontie assistent
Shams
Orthodontie assistent
Yelda
Orthodontie assistent