TopOrtho Hengelo

Orthodontist in Hengelo

Welkom bij TopOrtho Hengelo, jouw orthodontist in Hengelo. Je vindt onze modern ingerichte praktijk aan de Grundellaan 15 in de wijk ‘Groot Driene’.

TopOrtho Hengelo | Orthodontist in Hengelo

Het team van TopOrtho Hengelo bestaat uit enthousiaste en ervaren vakmensen. Onze orthodontist Thomas Tasios en tandarts voor orthodontie Javier Sánchez-Pajares werken met het team van mondhygiënisten, preventie-assistenten en orthodontie-assitenten samen om jouw gebit weer gezond, goed functionerend én mooi te maken.

Schrijf je in bij TopOrtho Hengelo

Ben je nog op zoek naar een goede orthodontist in Hengelo? Schrijf je dan eenvoudig en snel in via het inschrijfformulier onderaan de pagina. Wil je liever eerst meer informatie over onze behandelingen of ons team ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan naar 074 – 250 36 60 of stuur een e-mail naar hengelo@toportho.nl.

Direct inschrijven als nieuwe patiënt

Scheve tanden? Wij helpen je graag!

Wij adviseren een beugel wanneer tanden, kiezen of kaken zo scheef staan dat het gebit niet meer goed kan functioneren. Bijten, eten, kauwen en praten gaat dan lastig(er). Zo kan een overbeet ervoor zorgen dat je eten niet meer goed kunt afbijten. Daarnaast kun je scheve tanden en kiezen niet goed schoonhouden. Hierdoor kunnen tandheelkundige problemen, zoals tandvleesontstekingen of gaatjes, (sneller) ontstaan.

Functioneert jouw gebit nog goed, maar stoor je je aan je scheven tanden? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom in onze praktijk. Je hebt hiervoor tegenwoordig geen verwijzing van je tandarts of huisarts nodig.

Een beugel bij kinderen

Over het algemeen beginnen beugelbehandelingen bij kinderen meestal op elf- of twaalfjarige leeftijd, maar vroeger of later kan ook. Dit is afhankelijk van het probleem.

Tegenwoordig kiezen ook steeds meer volwassenen voor een beugel. Zo is de onzichtbare beugel van Invisalign heel populair bij volwassenen. Deze beugel is uitneembaar, nagenoeg onzichtbaar en gemakkelijk schoon te houden.

Welke beugel past bij mij?

Het team van TopOrtho Hengelo zorgt voor een haalbaar en realistisch plan, goede controle en regelmatige activatie van de beugel. Uiteraard is het succes van de behandeling ook afhankelijk van jouw inzet. Vanuit het oogpunt dat goede orthodontie begint bij oog voor kwaliteit in elk detail, word je behandeld op basis van de laatste kennis en inzichten. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur en materialen. Je bent bij ons in goede handen.

Welke beugel het beste bij past, verschilt per persoon. Onze orthodontisten zorgen er, samen met jou, voor dat je een beugel kiest die het beste past bij jouw gebit en situatie.

Meer lezen over alle soorten beugels

Samenwerking met andere TopOrtho-praktijken

Sinds 2014 behoren wij tot de TopOrtho-groep. Onder dit label werken meerdere Nederlandse orthodontiepraktijken nauw samen. Deze praktijken hebben als gezamenlijk doel topprestaties te willen leveren. Hierbij investeren zij samen in techniek, kennis, de organisatie en het team. Samen gaan deze praktijken voor de beste orthodontische behandelingen.

Direct online inschrijven ↓

Thomas Tasios
Orthodontist
BIG: 49917989702
Javier Sánchez-Pajares
Tandarts voor orthodontie
BIG: 69920537802
Marlies Bloemsma
Officemanager
Anja
Orthodontie assistent
Carine
Sterilisatie-assistent
Hettie
Orthodontie assistent
Inge
Orthodontie assistent
Kim
Baliemedewerker
Özlem
Baliemedewerker