TopOrtho Hengelo

TopOrtho Hengelo Grundellaan 15
7552 EC Hengelo

T: 074 - 250 3660
E: hengelo@toportho.nl
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:30

Telefonisch bereikbaar
08:30 - 12:00 / 13:30 - 16:00

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Let op: maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 is de praktijk gesloten. In het geval van spoed kunt u bellen naar ons reguliere nummer: 074 – 250 3660. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen, waar u naartoe kunt bellen voor het maken van een afspraak. Vanaf woensdag 2 januari staan wij weer graag voor u klaar. 

EEN GEZONDE EN MOOIE LACH BRENGT JE VERDER

Naast dat een regelmatig gebit belangrijk is voor de gezondheid, is het ook een steun in de rug voor het zelfvertrouwen. In de praktijk van TopOrtho Hengelo kunnen zowel jongeren als volwassenen uit de hele regio terecht. Op een vriendelijke manier wordt de patiënten een overzichtelijke route geboden naar rechte tanden en goed passende kiezen. Dat is belangrijk om goed te kunnen ademen, bijten, kauwen, praten, lachen en poetsen.

TO_Hengelo_49

SCHEEFSTAND CORRIGEREN

Je hebt een beugel nodig als je tanden, kiezen of kaken zo scheef staan dat je gebit niet goed kan functioneren. Bijvoorbeeld als je door een overbeet niet goed kunt afbijten. Of als je ondervoortanden tegen je verhemelte komen. Scheefstand van je tanden waardoor je ze niet optimaal kunt schoonhouden, is een andere reden om een beugel te nemen. En als het je stoort dat je tanden scheef of naar voren staan, kun je uiteraard ook een afspraak bij de praktijk maken. Hiervoor heb je tegenwoordig geen verwijzing van je tandarts of huisarts meer nodig.

ENTHOUSIASTE EN GETALENTEERDE VAKMENSEN

Heel algemeen gezegd beginnen beugelbehandelingen bij kinderen meestal op elf- of twaalfjarige leeftijd. Maar vroeger of later kan ook, afhankelijk van het probleem. Het team van TopOrtho Hengelo bestaat uit enthousiaste en getalenteerde vakmensen die je graag helpen tijdens je behandeling. De orthodontist werkt samen met een team van een mondhygiënist, preventie-assistenten, orthodontie assistenten, sterilisatie assistenten, een officemanager en receptiemedewerkers. Een orthodontiebehandeling is teamwork. Ook de patiënt zelf speelt daarin een belangrijke rol.

SAMEN HET BEHANDELDOEL BEREIKEN

Het team van TopOrtho Hengelo zorgt voor een haalbaar en realistisch plan,
goede controle en regelmatige activatie van de beugel. Uiteraard is het succes van de behandeling ook afhankelijk van jouw inzet en de natuur. Vanuit het oogpunt dat goede orthodontie begint bij oog voor kwaliteit in elk detail, wordt je behandeld op basis van de laatste kennis en inzichten. Dit alles met moderne apparatuur en materialen.

EEN KRACHTIGE COMBINATIE

TO_Hengelo_34Sinds 2014 behoort de praktijk in Hengelo tot de TopOrtho-groep. Onder dit label werken meerdere Nederlandse orthodontiepraktijken nauw samen. Deze praktijken hebben als gezamenlijk doel topprestaties te willen leveren. Hierbij investeren zij graag in techniek, kennis, de organisatie en het team. Samen gaan deze praktijken voor de beste orthodontische behandelingen.

Anne-Marie Renkema
Orthodontist
BIG: 49908957602
Carine Keusters
Sterilisatie assistent
Cindy Groothuis
Mondhygiënist
Clarike Waszink
Orthodontist
BIG: 49041744902
Elke
Preventie-assistent
Esther Bloem
Orthodontie assistent
Inge Melching
Orthodontie assistent
Ingrid Klumpers
Orthodontie assistent
Irene ten Voorde
Sterilisatie assistent/ receptiemedewerker
Jorieke Morsink
Preventie-assistent
Marijke Janssen
Receptiemedewerker
Michelle Luchies
Orthodontie assistent
Petra Jansen
Officemanager
Thomas Tasios
Orthodontist-directeur
BIG: 49917989702

Beschikbare vacatures

Orthodontist Hengelo

Met het oog op de toekomst zijn we op zoek naar een orthodontist (m/v) die net als wij de patiënt centraal zet, gaat voor kwaliteit en gelooft in teamwork. Deze functie komt vrij omdat de huidige orthodontist zijn werkzaamheden gaat afbouwen. TopOrtho Hengelo beschikt over een gezond patiëntenbestand. Dagelijks staat het ervaren en enthousiaste team van… Lees verder

Orthodontist M/V

TopOrtho komt graag in contact met: ORTHODONTIST M/V voor haar organisatie. WIE ZOEKEN WIJ: BIG geregistreerde en in het specialisten register ingeschreven orthodontisten Een correcte titer bepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest) Zowel startend als ervaren orthodontisten zijn van harte welkom Communicatief vaardig Kwaliteit- en patiëntgericht