TopOrtho Hengelo

Coronavirus en jouw behandeling

Onze praktijken zijn uitsluitend geopend voor spoedeisende mondzorg
In verband met de huidige overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus zijn onze praktijken t/m 28 april uitsluitend geopend voor spoedeisende mondzorg.

Bij spoed
In geval van spoed kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk. Tijdens het telefonisch consult wordt besproken of en hoe je behandeld kunt worden.
In het kader van de algemeen geldende Coronamaatregelen, verzoeken wij je indien mogelijk alleen naar je afspraak te komen.

Het Coronavirus en jouw behandeling
TopOrtho volgt de richtlijnen van het RIVM bij het bepalen van de maatregelen rond het Coronavirus. De reeds bestaande hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen, die worden gehanteerd in de praktijk, zijn hiermee in lijn.

Reguliere afspraken verplaatsen
Alle reguliere afspraken die niet noodzakelijk zijn en gepland staan t/m 28 april worden verplaatst. Wij nemen hiervoor contact met je op.

Wat betekent dit voor mijn beugelbehandeling?
Je reguliere afspraak is nu een aantal weken opgeschoven. Voor de meeste soorten beugels  kan dit geen kwaad. Echter, het kan zijn dat de instructies, die bij de laatste controle gegeven zijn, veranderd moeten worden. Hiervoor gelden de volgende aanpassingen:

  • Apparatuur waaraan gedraaid moet worden: STOPPEN met draaien totdat je een afspraak gehad hebt op de praktijk.
  • Voor uitneembare beugels en het dragen van elastieken geldt: bij twijfel alleen ‘s nachts dragen of neem contact op met de praktijk om te overleggen.

Mocht je twijfels hebben of de tanden of kaken wel in de goede richting bewegen, neem dan gerust contact op met de praktijk.

Heb je nog andere vragen over je behandeling en het Coronavirus? Kijk dan hier.