TopOrtho Hengelo

TopOrtho Hengelo Grundellaan 15
7552 EC Hengelo

T: 074 - 250 3660
E: hengelo@toportho.nl
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 / 13:00 - 16:30

Telefonisch bereikbaar
08:30 - 12:00 / 13:30 - 16:00

Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

 

 

Een gezonde en mooie lach brengt je verder

“Een regelmatig gebit is belangrijk voor de gezondheid. Het is ook een steun in de rug voor het zelfvertrouwen”, stelt orthodontist Arnold Riesmeijer. Hij studeerde in 1982 af als tandarts en volgde tussen 1995 en 1999 de opleiding tot orthodontist. Daarna startte hij een orthodontiepraktijk aan de Grundellaan 15 in Hengelo, waar jongeren en volwassenen uit de hele regio terechtkunnen. “Wij willen hen op een vriendelijke manier een overzichtelijke route naar rechte tanden en goed passende kiezen bieden. Dat is belangrijk om goed te kunnen ademen, bijten, kauwen, praten, lachen en poetsen.”

TopOrtho Hengelo

Scheefstand corrigeren

“Je hebt een beugel nodig als je tanden, kiezen of kaken zo scheef staan dat je gebit niet goed kan functioneren. Bijvoorbeeld als je door een overbeet niet goed kunt afbijten. Of als je ondervoortanden tegen je verhemelte komen. Scheefstand van je tanden waardoor je ze niet optimaal kunt schoonhouden, is een andere reden om een beugel te nemen. En als het je stoort dat je tanden scheef of naar voren staan, kun je uiteraard ook een afspraak bij ons maken. Hiervoor heb je tegenwoordig trouwens geen verwijzing van je tandarts of huisarts meer nodig.”

 

Enthousiaste en getalenteerde vakmensen

Heel algemeen gezegd beginnen beugelbehandelingen bij kinderen meestal op elf- of twaalfjarige leeftijd. “Maar vroeger of later kan ook, afhankelijk van het probleem”, vertelt Arnold Riesmeijer. “Ons team bestaat uit enthousiaste en getalenteerde vakmensen die je graag helpen tijdens je behandeling.” Orthodontisten Arnold en Anne-Marie werken samen met een team van een mondhygiënist, preventie-assistenten, orthodontie assistenten,  sterilisatie assistenten, een officemanager en receptiemedewerkers. “Een orthodontiebehandeling is teamwork. Ook de patiënt zelf speelt daarin een belangrijke rol.”TopOrtho Hengelo

Samen het behandeldoel bereiken

“Wij zorgen voor een haalbaar en realistisch plan, goede controle en regelmatige activatie van de beugel. En doen onze uiterste best om het doel te bereiken dat we samen voor ogen hebben. Maar het succes van de behandeling is ook afhankelijk van jouw inzet en de natuur. Wij denken dat goede orthodontie begint bij oog voor kwaliteit in elk detail. Je wordt behandeld op basis van de laatste kennis en inzichten. Met moderne apparatuur en materialen. We zoeken altijd naar mogelijkheden om ons te verbeteren zodat we jou de kwaliteit kunnen garanderen die je verdient. De ervaring leert dat we in de meeste gevallen het behandeldoel bereiken.”

 

Een krachtige combinatie

Sinds 2014 behoort de praktijk tot de TopOrtho-groep. Onder dit label werken meerdere Nederlandse orthodontiepraktijken nauw samen. “Praktijken die net als wij topprestaties willen leveren. Die gewend zijn goed te luisteren naar de patiënt en die graag willen investeren in techniek, kennis, de organisatie en het team. Samen gaan we voor de beste orthodontische behandelingen.”

TopOrtho Hengelo

Anne-Marie Renkema
Orthodontist
BIG: 49908957602
Arnold Riesmeijer
Orthodontist
BIG: 79023484602
Carine Keusters
Sterilisatie assistent
Cindy Groothuis
Mondhygiënist
Elke
Preventie-assistent
Esther Bloem
Orthodontie assistent
Inge Melching
Orthodontie assistent
Ingrid Klumpers
Orthodontie assistent
Irene ten Voorde
Sterilisatie assistent/ receptiemedewerker
Javier Sánchez-Pajares
Tandarts voor orthodontie
BIG: 69920537802
Jorieke Morsink
Preventie-assistent
Marijke Janssen
Receptiemedewerker
Michelle Luchies
Orthodontie assistent
Petra Jansen
Officemanager

Beschikbare vacatures

Orthodontist Hengelo

Met het oog op de toekomst zijn we op zoek naar een orthodontist (m/v) die net als wij de patiënt centraal zet, gaat voor kwaliteit en gelooft in teamwork. Deze functie komt vrij omdat de huidige orthodontist zijn werkzaamheden gaat afbouwen. TopOrtho Hengelo beschikt over een gezond patiëntenbestand. Dagelijks staat het ervaren en enthousiaste team van… Lees verder

Orthodontist M/V

TopOrtho komt graag in contact met: ORTHODONTIST M/V voor haar organisatie. WIE ZOEKEN WIJ: BIG geregistreerde en in het specialisten register ingeschreven orthodontisten Een correcte titer bepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest) Zowel startend als ervaren orthodontisten zijn van harte welkom Communicatief vaardig Kwaliteit- en patiëntgericht