TopOrtho Gouda

Let op: wij zijn woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december gesloten. Ook tijdens de feestdagen zijn wij gesloten. Bij spoed kunt u bellen naar het spoednummer:
020 – 303 45 00

Jouw orthodontist in Gouda

Wij zijn dé orthodontist in Gouda. Je vindt onze moderne orthodontiepraktijk in de wijk ‘Bloemendaal’. Ons team bestaat uit vier orthodontisten, een officemanager, een mondhygiënist, orthodontie-assistenten, een omloop-assistent en receptiemedewerkers. Samen met jou kijken we welke beugelbehandeling het beste past bij jouw situatie. En omdat ieder gebit anders is, ontvang je een persoonlijk behandelplan. Het resultaat? Een mooi, gaaf én gezond gebit, zodat je je stralende lach weer kunt laten zien!

Orthodontist en orthodontie-assistenten - TopOrtho Gouda

Inschrijven bij TopOrtho Gouda

Ben je nog op zoek naar een orthodontist in Gouda? Schrijf je dan nu eenvoudig online in. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen of telefonisch een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook. Bel naar 0182 – 58 60 01. Lees snel meer over jouw eerste afspraak bij de orthodontist.

Ik wil me direct inschrijven als nieuwe patiënt

Een beugel bij TopOrtho Gouda

Wie aan een beugel denkt, denkt vaak dat deze alleen zorgt voor een mooi gebit. Toch staat bij een beugel de mondgezondheid voorop. Met rechte tanden en kiezen kun je beter kauwen, bijten, praten en lachen. Daarnaast kun je rechte tanden en kiezen makkelijker schoonmaken. Dit kan weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals een tandvleesonsteking en gaatjes voorkomen. Kortom: een beugel zorgt niet alleen voor een mooi, maar vooral gezond en goed functionerend gebit. Onze orthodontist in Gouda helpt je graag aan een goed gebit!

Een beugel voor kinderen en volwassenen

Een orthodontiebehandeling is op elke leeftijd mogelijk. Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7, wanneer de wisseling van de tanden vordert. Dan kan de kaakgroei worden beïnvloed, waardoor we de ruimte kunnen benutten die vrijkomt tijdens het wisselen.

Orthodontist met orthodontie-assistent - TopOrtho Gouda

Maar de tijd dat alleen kinderen een beugel dragen ligt achter ons. Ook steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel. Er zijn verschillende soorten beugels: van een vaste slotjesbeugel tot de onzichtbare beugel van Invisalign. Elke beugel heeft een ander doel. Welke beugel voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken, tanden en kiezen. In sommige gevallen helpen we met vroegtijdige orthodontie om spraakstoornissen en ademhalingsproblemen te voorkomen. Iedereen krijgt een eerlijk advies; ook wanneer een beugel niet nodig is.

Direct online inschrijven ↓

Frits Rangel
Orthodontist
BIG: 89064140202
Monika Kovacs
Orthodontist
BIG: 99916565302
Tsachi Davidov
Orthodontist
BIG: 69062218302
Ton Kooiman
Tandarts voor orthodontie
BIG: 59022155402
Mirelle
Officemanager
Sandra
Mondhygiënist
Amber
Receptiemedewerker
Corina
Orthodontie assistent
Elsbeth
Orthodontie assistent
Jessica
Orthodontie assistent
Jolanda
Receptiemedewerker
Joyce
Orthodontie assistent
Marloes
Orthodontie assistent
Monique
Orthodontie assistent
Petra
Orthodontie assistent
Priscilla
Omloopassistent
Willeke
Orthodontie assistent
Yvonne
Receptiemedewerker