Over ons

Mensen door topzorg een mooie lach geven. Dat is onze missie. Want een regelmatig gebit is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor je gezondheid. De TopOrtho orthodontiepraktijken helpen je graag om de beste vorm en functionaliteit van het gebit te bereiken. We helpen jongeren én volwassenen aan een mooie lach, waar je je leven lang plezier van hebt.

EEN MOOIE LACH

Door samen met de patiënt een topprestatie te leveren, willen we het best haalbare behandelresultaat bereiken. Daartoe stellen we de patiënt centraal en investeren we continu in onze praktijkorganisatie, teams en de laatste orthodontische technieken.

HOE MAKEN WE DIT WAAR?

  • Patiënt centraal – In nauwe samenwerking met jou, je tandarts en eventuele andere specialisten maken we een behandelplan op maat. Orthodontiebehandelingen voeren we zo efficiënt en effectief mogelijk uit, zodat de overlast voor jou beperkt blijft. Bij alles sta jij centraal en dat zie je terug in onze persoonlijke benadering, adviezen en service. Van het begin tot het eind van de behandeling.
  • Excellente praktijk, team en samenwerking – We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en blijven kritisch op mogelijke verbeteringen. Zowel voor onze praktijken als onze teams. Waar nodig werken wij samen met een kaakchirurg, parodontoloog en logopedist, die aan onze praktijken zijn verbonden.
  • Moderne orthodontie – Bij ons kun je behandeld worden met de nieuwste beugels, zoals met keramische brackets (doorzichtige slotjes) of Invisalign (een onzichtbare beugel). We doen veel om de kennis en kunde van onze teams te ontwikkelen: iedereen is continu bezig met het bijleren en beter worden in ons vak.