TopOrtho Woerden

Wij zijn woensdag 14 februari gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Bij spoed kunt u contact opnemen met de spoeddienst: 020 – 303 45 00

Wij zijn jouw orthodontist in Woerden

Ben je op zoek naar een goede orthodontist in Woerden? Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Je vindt ons aan de Molenvlietbaan 1 in Woerden-West. Met een enthousiast en ervaren team van orthodontisten en orthodontie-assistenten zorgen we er samen met jou voor dat jouw gebit weer goed functionerend én mooi wordt. Ook als je in de omgeving van Woerden woont, zoals in Mijdrecht of Utrecht, kun je bij TopOrtho Woerden terecht!

Schrijf je in bij TopOrtho Woerden

Wil je je direct inschrijven als nieuwe patiënt bij TopOrtho Woerden? Dat kan eenvoudig en snel via het online inschrijfformulier onderaan de pagina. Ontvang je liever eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen via 0348 – 48 27 29 of woerden@toportho.nl.

Direct inschrijven als nieuwe patiënt

Waarom een beugel?

Rechte tanden en kiezen zijn belangrijk voor je gezondheid. Ze zorgen niet alleen voor een fraai gezicht, maar met rechte tanden en kiezen kun je ook beter bijten, kauwen en praten. Ook maken rechte tanden en kiezen een goede mondhygiëne eenvoudiger. Dit kan weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontsteking en gaatjes, voorkomen. Kortom: niet alleen een mooi, maar vooral ook een gezond gebit en poetsen.orthodontist Woerden - beugel TopOrtho Woerden

Onze orthodontisten kijken welke beugelbehandeling het beste past bij jouw situatie. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden: van een reguliere vaste ‘slotjesbeugel‘ tot de bijna onzichtbare beugel van Invisalign. Elke beugel heeft een ander doel. Welke beugel voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken en gebit. Soms helpen we met vroegtijdige orthodontie om spraakstoornissen en ademhalingsproblemen te voorkomen. Iedereen krijgt een eerlijk advies, ook als een beugel niet nodig is.

Een beugel voor kinderen

Een orthodontiebehandeling is op elke leeftijd mogelijk. Kinderen zien we het liefst vanaf groep 7, als de wisseling vordert. Dan kan de kaakgroei worden beïnvloed en kunnen we de ruimte benutten die vrijkomt tijdens het wisselen.

orthodontist Woerden - beugel TopOrtho Woerden

Een beugel voor volwassenen

De tijd dat alleen kinderen een beugel hadden ligt achter ons. Ook steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel. Zij kiezen vaak voor de onzichtbare beugel van Invisalign. Dit type beugel biedt veel voordelen:

  • Ze zitten comfortabel
  • Ze zijn eenvoudig schoon te maken
  • Geschikt voor mensen met een metaalallergie
  • Geen verwijzing nodig
  • Bij TopOrtho ontvang je 43% korting op de techniekkosten

Direct online inschrijven ↓

Angelo Palper
Orthodontist
BIG: 99919954602
Bert Koster van Groos
Orthodontist
BIG: 19022208802
Ramona Muller
Officemanager
Alma
Receptionist
Anja
Receptionist
Cherèl
Orthodontie assistent
Joyce
Orthodontie assistent
Macy
Orthodontie assistent
Nicole
Orthodontie assistent
Ouafa
Orthodontie assistent
Simone
Orthodontie assistent