Werken bij

Bij TopOrtho kun je je specialisme tot in de puntjes verfijnen. Je kunt je concentreren op kwalitatieve zorg, zonder administratieve beslommeringen. Voor de patiënten vertaalt dit zich in toegankelijke zorg en een optimale behandeling, en voor jezelf in meer uitdaging en werkplezier. De efficiënte praktijkvoering geeft extra flexibiliteit, met de zekerheid van een uitstekend inkomen. Opleidingen en kennisuitwisseling dragen verder bij aan je professionele ontwikkeling. De op collegiale samenwerking ingerichte werkomgeving zal je zeker aanspreken, evenals de lichte, ruime behandelkamers en moderne apparatuur.

Solliciteren

Je zult snel merken dat overleg en kruisbestuiving met vakbroeders van de andere TopOrtho orthodontistenpraktijken behalve productief ook erg prettig is. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer. Vanwege onze groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Mensen die graag en goed in teamverband samenwerken, en zich willen blijven ontwikkelen. We hebben regelmatig vacatures, ook voor assistenten en baliemedewerkers. Open solliciteren kan natuurlijk ook.

Bekijk hier onze vacatures

 

Orthodontie assistent worden? Wij leiden je graag op!

Wij zijn regelmatig op zoek naar orthodontie assistenten. Ben jij al werkzaam als tandartsassistent of (paro)preventie-assistent en wil je je graag verder ontwikkelen in de orthodontie? Of ben je gemotiveerd om het vak in de praktijk te leren. Wij leiden je graag op.

Kijk hier voor meer info